Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ištroškusi stipresnių orgazmų, britė ryžosi neįprastai procedūrai: už ją paklojo 1,5 tūkst. dolerių

Seksas nekelia tokio pasitenkinimo kaip anksčiau? Su tuo susidūrė ir 52-ejų Gloria Vieira iš Didžiosios Britanijos. Visgi moteriai pavyko išspręsti šią problemą. Išbandžiusi „moteriškosios Viagros“ injekciją, kurios kaina siekė 1,5 tūkst. dolerių, ji sugebėjo atgaivinti savo seksualinį gyvenimą ir pagerinti orgazmus. „Jaučiuosi, lyg vėl būtų atėjusios Kalėdos“, – dabar tvirtina britė.
Orgazmas
Orgazmas / 123RF.com nuotr.

Kaip rašo „The New York Post“, 52-ejų buhalterė Gloria savo seksualumą pajuto praradusi subyrėjus santuokai. Britę kaip mat suintrigavo žinia apie erotines injekcijas, prieinamas daktaro Sherifo Wakilo seksualinio ir kosmetinio atjauninimo klinikoje Londone.

Nuvykus į kliniką, Gloriai buvo suleista injekcija, pavadinta „The O-Shot“. Geriau žinomas kaip PRP makšties atjauninimas, gydymas apima keletą trombocitų, išskirtų iš kraujo plazmos, injekcijų į makšties sritį.

Injekcija skirta pažeistiems audiniams ir raumenims atstatyti bei kolageno gamybai skatinti. Tai savo ruožtu padeda pagerinti kraujo tiekimą ir padidinti nervų galūnėlių jautrumą. Būtent tokius rezultatus Gloria ir pajuto.

„Po injekcijų atrodė, kad manyje kažkas pabudo, – entuziazmo neslepia ji. – Dabar, kai patiriu orgazmą, jis būna ilgas ir intensyvus, jaučiuosi, lyg vėl būtų atėjusios Kalėdos“.

Procedūra britei pirmą kartą buvo atlikta 2016-aisiais, nuo tada ji kas 2 metus gauna palaikomąją injekciją.

Unsplash nuotr./Klitoris
Unsplash nuotr./Klitoris

Seksualiniu gyvenimu dabar besidžiaugianti Gloria tikina, kad atsijauninti makštį nusprendė tik dėl savęs. Moteris atvirauja, kad nuo tada, kai pirmą kartą apsilankė klinikoje, ji gerokai dažniau masturbuojasi.

„Tai buvo skirta man, niekam kitam. Man reikėjo vėl jaustis artima sau, – tvirtina ji. – Tai gyvenimą keičiantis gydymas. (…) Jis padėjo man vėl jaustis gyva ir jauna“.

Buhalterė iš Didžiosios Britanijos yra tokia patenkinta rezultatais, kad PRP makšties atjauninimą siūlo ir visoms savo draugėms. Kaip žinia, šią procedūrą pasidariusių moterų yra ir Holivude. Viena iš jų – aktorė Gwyneth Paltrow.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius